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In accordance with paragraph 5 “Clarification of Bidding Documents” of Instructions to 
Bidders, the OSCE would like to provide the following clarifications to all prospective bidders: 
 
Question 1: 
 
Please could you clarify the stated 2,850mm minimum wheelbase. Would a vehicle with a 
wheelbase of 2,730mm qualify?  
 
Answer to Question 1: 
 
The Section II-D: Technical Specifications from the ItB 18/2008/BPA144780 defines the 
requirement for the wheelbase to be minimum 2,850 mm. Vehicle with wheel base of 2,730 
mm does not meet this requirement and is considered non-compliant with the technical 
requirements. However, as stipulated in paragraph 25.1. of the Section I: Instruction to Bidders, 
the OSCE reserves the right to accept such bid, provided it represents best value. 
 
 
Question 2: 
 
Could you explain if and how a potential bidder could submit parallel bids for 2 different 
vehicles? 
 
Answer to Question 2: 
 
Yes a Bidder may offer a range of alternatives that meet the minimum technical standards. 


